Nina Jamart

Psychologe


Systeemtherapeute

Open dialogue therapeute


Erkend door de BVRGS

Geregistreerd door de Psychologencommissie erkenningsnummer: 852108105


Ik ben Nina Jamart (°1985).


Afgestudeerd als master in de klinische psychologie in 2008 en systeemtherapeut (in interacie-academie Antwerpen). Ik neem regelmatig deel aan vormingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. In 2022 volgde ik de 1-jarige opleiding Open Dialogue.


Sinds 2009 werk ik als psychologe in een psychische revalidatiecentrum in Brugge, waar ik individuele therapie, groepstherapie en contextgesprekken / Open dialogue aanbied aan mensen met een psychische kwetsbaarheid. Binnen deze tewerkstelling maakte ik 7 jaar deel uit van het Mobiel Vroeginterventie team voor psychose. Ik combineer deze tewerkstelling met het werk in de praktijk in bijberoep.


In  2011 werkte ik mijn eigen praktijk uit waarbij ik van start ging met psychotherapie aan huis. 

Toen we in 2013 ons huis kochten, bouwde ik de praktijk verder uit vanuit mijn praktijkruimte in Gistel. In 2016 vervoegden Cléo en Christel de praktijk waardoor we ons nog meer konden toeleggen op onze kwaliteiten als therapeut. Er vindt maandelijk intervisie plaats.


Als therapeut hecht ik een groot belang aan een open en huiselijke sfeer waarbij je kunt rekenen op authentieke ontmoeting, transparantie en een doortastende aanpak. Samen zicht krijgen op betekenissen en vastlopende dynamieken kan helpen om terug in beweging te geraken. 


Ik bied individuele psychotherapie in Gistel.